You have to login first in order to be able to post messages.
Click here to login or register if you are a new user.


Page:
1
Showing posts 1 - 9 of 9

Broken File Icon in place of...

Author Message
Libux77
387 posts
69
Message posted at 01/20/2013, 01:56:43 AM by Libux77
I can't see the image of some of my latest uploads. In place of them there is a broken file icon.

Is it everything OK?


Uploaded files:2309 | Total Sales: 3806
BCritchley
3714 posts
80
Message posted at 01/20/2013, 03:10:20 AM by BCritchley - member is an admin
It looks like this is a server issue, I can't see any new uploads, have to choose see comp to see them or drift cursor over the broken link. I'm sure DT will fix this by tomorrow.
Canon 5D MK III & II, Canon 300mm F/2.8L, Canon L 180mm macr...

Uploaded files:2238 | Total Sales: 10288
Bobbrooky
441 posts
<10
Message posted at 01/20/2013, 04:52:03 AM by Bobbrooky
This happened a couple of months ago, shouldnt take long to fix.
Nikon D700, 70-300vr, Sigma 180 f3.5macro, Sigma 20-40 f2.8,...

Uploaded files:813 | Total Sales: 709
Miraclemoments
1197 posts
72
Message posted at 01/20/2013, 09:56:10 AM by Miraclemoments
Yep had the same this morning and sent a mail to support!! Waiting for the fix
Canon 60D I AM A SIGMA AMBASSADOR Sigma 8-16 f4.5-5....

Uploaded files:761 | Total Sales: 391
Libux77
387 posts
69
Message edited at 01/20/2013, 12:41:32 PM by Libux77
not yet fixed....hope soon


Uploaded files:2309 | Total Sales: 3806
Miraclemoments
1197 posts
72
Message posted at 01/21/2013, 11:14:31 AM by Miraclemoments
Same here...not fixed yet and no replies from support yet? Could an admin maybe advise please?
Canon 60D I AM A SIGMA AMBASSADOR Sigma 8-16 f4.5-5....

Uploaded files:761 | Total Sales: 391
Libux77
387 posts
69
Message posted at 01/24/2013, 00:50:02 AM by Libux77
not fixed yet :-(


Uploaded files:2309 | Total Sales: 3806
zontor
24 posts
54
Message posted at 01/24/2013, 02:09:23 AM by zontor - member is an admin
Indeed there was an issue that is fixed now.
If this would happen again the best practice would be to contact support and provide a list of image ids.

I checked your portfolios for latest uploads but didn't see anything wrong.
Browsers cache those pages and also the errors, due to this... you could use CTRL+F5 to refresh without cache or clear browser history, cache, cookies and retry.

If you still experience this bug, please post a list of ids so I could fix them.

Sorry for the inconvenience and thank you for your understanding.


Uploaded files:1 | Total Sales: 1
Miraclemoments
1197 posts
72
Message edited at 01/24/2013, 08:16:32 AM by Miraclemoments
Mine is fixed...100%...thanks DT

and if you do report something like these do a screenshot and send that as well...helps them a lot.
Canon 60D I AM A SIGMA AMBASSADOR Sigma 8-16 f4.5-5....

Uploaded files:761 | Total Sales: 391
Page:
1
Showing posts 1 - 9 of 9
Current Server Time: 08/22/2014, 23:46:39 PM