You have to login first in order to be able to post messages.
Click here to login or register if you are a new user.


Page:
1
Showing posts 1 - 9 of 9

firefox

Author Message
Farmdogfan
15 posts
<10
Message posted at 01/29/2008, 15:23:37 PM by Farmdogfan
why can¨t i upload images from my firefox browser?.

regards per.


Uploaded files:116 | Total Sales: 299
Petarneychev
1495 posts
79
Message posted at 01/29/2008, 15:38:48 PM by Petarneychev
Per, I have just tested upload through Firefox on my WinXP computer and it works just fine. There is no problem with the site.



Please, provide some more information as to what exactly happens when you attempt to upload, so that we can help you resolve the issue. Does it work with another browser? Perhaps your connection is not stable?
Canon EOS 5D and Canon lenses • Elinchrom flashes, modif...

Uploaded files:3465 | Total Sales: 11822
Farmdogfan
15 posts
<10
Message posted at 01/29/2008, 15:48:47 PM by Farmdogfan
hi, when i try to upload with FF it says " waiting for confirmation" ( roughly translated from danish) in the statusbar, and nothing happens.

no problems with IE7 though.

regards per.


Uploaded files:116 | Total Sales: 299
Phakimata
1639 posts
67
Message posted at 01/29/2008, 16:20:12 PM by Phakimata
I always use FF (on Mac OSX, WinXP and Vista) and have no problems.

Maybe you have to clean up your cookies.



Good luck!







Uploaded files:2021 | Total Sales: 16148
Farmdogfan
15 posts
<10
Message edited at 01/30/2008, 07:52:39 AM by Farmdogfan

Originally posted by Phakimata:
Quoted Message: I always use FF (on Mac OSX, WinXP and Vista) and have no problems.

Maybe you have to clean up your cookies.



Good luck!







thanks for the reply,i have cleared all cookies and cache and also tried to disable the add-block extension but to no avail.

regards per.


Uploaded files:116 | Total Sales: 299
Rolmat
883 posts
74
Message edited at 01/30/2008, 18:29:03 PM by Rolmat - member is an admin
Hi,



Actually, I'm having also some problems uploading via FF / XP.

The difference is that after the upload ends, the image (tried eps and jpg) does not showp up on the editing page (just an image icon). Already cleared cache, history, cookies. Then tried IE.7, and everything is ok, files uploaded ok and images can be seen. Then, back to FF just to check if the inittial problem was still standing, but no, the upload process with IE made it through.



Yesterday, there were no upload problems with FF.

Thanks in advance for any Any suggestions.



Cheers!!



Rui



ETA: Everything seems to be ok now.


Uploaded files:1844 | Total Sales: 8491
Farmdogfan
15 posts
<10
Message posted at 02/01/2008, 12:38:40 PM by Farmdogfan
works allright here as well. i did uninstall and reinstall firefox and then it suddenly worked as planned.

regards.per


Uploaded files:116 | Total Sales: 299
Gingergirl
333 posts
71
Message edited at 06/02/2008, 08:44:48 AM by Gingergirl
I am with firefox and Xp too and I am from a long time

everything works just fine :)
Nikon d80, nikkor AF 18-55 3.5-5.6; nikkor AF 55-200 3.5-5.6...

Uploaded files:366 | Total Sales: 498
Ashock
46 posts
73
Message posted at 06/06/2008, 06:39:37 AM by Ashock
FF on xp, never had a problem!





W FF





:D
Nikon D80 & D700 some good lens ... i have nef/raw file ...

Uploaded files:184 | Total Sales: 245
Page:
1
Showing posts 1 - 9 of 9
Current Server Time: 07/23/2014, 18:52:00 PM