Lia Altink

Liaaltink

Rijssen, Netherlands

13 files

0 sales

  • Uploaded files:13

    Total sales:0

  • Portfolio exposure:0%

    Database exposure0%

  • Downloads per image:0.00

    Message boards:0

  • Monthly uploads:0.27

Joined: February 29, 2016

Website

BIO
Mijn naam is Lia Altink.

​Ik ben fotograaf gevestigd in Rijssen. Ik maak foto's van diverse onderwerpen. Wil je een portret, fotoshoot, mooie foto's van je gezin, kinderen of familie het kan allemaal.
Veel mensen zijn zenuwachtig om op de foto te gaan maar dat is helemaal niet nodig, ik zorg ervoor dat je ontspannen en mooi op de foto komt. Zo dat je later met veel plezier terug kan kijken.
Sinds 2011 heb ik een Canon Eos D1100 en met mijn camera en creatieviteit wil ik bijzondere momenten vast leggen. Met photoshop doe ik de rest.
Maar ook architectuur behoort tot de mogelijkheden.
Zo is het maken van foto's in HDR begonnen, een speciale techniek om bijzondere opnames te maken. Dit is vooral geschikt voor stil staande objecten zoals architectuur, gebouwen, natuur en interieur. Tevens maak ik graag foto's in de natuur en portretten.
Mocht u een afspraak willen maken voor en fotoshoot of ander werk betreffende fotografie dan kunt u contact met mij opnemen.
Equipment
Canon D1100 kit lens telelens 70-300mm canon
Favourite subjects
landscape, people, food
More infoLess info

These are Lia Altink's recent popular topics. Explore all photos of these topics on Dreamstime.

Latest Photos

Green road royalty free stock photographyGreen roadLucky clover four stock photoLucky clover fourRiver reflection stock photoRiver reflectionDutch sky royalty free stock photosDutch skyRiver side royalty free stock photographyRiver sideMisty morning royalty free stock photoMisty morningDutch reflection stock photosDutch reflectionLove breakfast stock imagesLove breakfastTomato royalty free stock imageTomato