Species Population Decrease Images, Pictures And Stock Photos

Search among 44 authentic species population decrease stock photos, high-definition images, and pictures, or look at other red book or crane has stock images to enhance your presentation with the perfect visual.

Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Belana tundra is a species of bird in the family of owls. He lives in Holarktide. According to the International Union for Conservation of Nature and Natural Resources, the white tundra is one of the vulnerable species, the total population is declining due to climate change. The expected development of the next three generations is a decrease of 30-49% and possibly more. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Belana tundra is a species of bird in the family of owls. He lives in Holarktide. According to the International Union for Conservation of Nature and Natural Resources, the white tundra is one of the vulnerable species, the total population is declining due to climate change. The expected development of the next three generations is a decrease of 30-49% and possibly more. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Belana tundra is a species of bird in the family of owls. He lives in Holarktide. According to the International Union for Conservation of Nature and Natural Resources, the white tundra is one of the vulnerable species, the total population is declining due to climate change. The expected development of the next three generations is a decrease of 30-49% and possibly more. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Belana tundra is a species of bird in the family of owls. He lives in Holarktide. According to the International Union for Conservation of Nature and Natural Resources, the white tundra is one of the vulnerable species, the total population is declining due to climate change. The expected development of the next three generations is a decrease of 30-49% and possibly more. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Belana tundra is a species of bird in the family of owls. He lives in Holarktide. According to the International Union for Conservation of Nature and Natural Resources, the white tundra is one of the vulnerable species, the total population is declining due to climate change. The expected development of the next three generations is a decrease of 30-49% and possibly more. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Belana tundra is a species of bird in the family of owls. He lives in Holarktide. According to the International Union for Conservation of Nature and Natural Resources, the white tundra is one of the vulnerable species, the total population is declining due to climate change. The expected development of the next three generations is a decrease of 30-49% and possibly more. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
A striped Hyena pup Hyaena hyaena, a threatened species, on the grassland savanna of the Serengeti National Park in Tanzania. The striped hyena is a species of hyena native to North and East Africa, the Middle East, the Caucasus, Central Asia and the Indian subcontinent. It is listed by the IUCN as near-threatened, as the global population is estimated to be under 10,000 mature individuals which continues to experience deliberate and incidental persecution along with a decrease in its prey base such that it may come close to meeting a continuing decline of 10% over the next three generations. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
A striped Hyena pup Hyaena hyaena, a threatened species, on the grassland savanna of the Serengeti National Park in Tanzania. The striped hyena is a species of hyena native to North and East Africa, the Middle East, the Caucasus, Central Asia and the Indian subcontinent. It is listed by the IUCN as near-threatened, as the global population is estimated to be under 10,000 mature individuals which continues to experience deliberate and incidental persecution along with a decrease in its prey base such that it may come close to meeting a continuing decline of 10% over the next three generations. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
A striped Hyena Hyaena hyaena, a threatened species, walking on the grassland savanna of the Serengeti National Park in Tanzania. The striped hyena is a species of hyena native to North and East Africa, the Middle East, the Caucasus, Central Asia and the Indian subcontinent. It is listed by the IUCN as near-threatened, as the global population is estimated to be under 10,000 mature individuals which continues to experience deliberate and incidental persecution along with a decrease in its prey base such that it may come close to meeting a continuing decline of 10% over the next three generations. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
A striped Hyena Hyaena hyaena, a threatened species, walking on the grassland savanna of the Serengeti National Park in Tanzania. The striped hyena is a species of hyena native to North and East Africa, the Middle East, the Caucasus, Central Asia and the Indian subcontinent. It is listed by the IUCN as near-threatened, as the global population is estimated to be under 10,000 mature individuals which continues to experience deliberate and incidental persecution along with a decrease in its prey base such that it may come close to meeting a continuing decline of 10% over the next three generations. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
A striped Hyena pup Hyaena hyaena, a threatened species, on the ground with prey grassland savanna of the Serengeti National Park in Tanzania. The striped hyena is a species of hyena native to North and East Africa, the Middle East, the Caucasus, Central Asia and the Indian subcontinent. It is listed by the IUCN as near-threatened, as the global population is estimated to be under 10,000 mature individuals which continues to experience deliberate and incidental persecution along with a decrease in its prey base such that it may come close to meeting a continuing decline of 10% over the next three generations. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
A striped Hyena pup Hyaena hyaena, a threatened species, on the ground with prey grassland savanna of the Serengeti National Park in Tanzania. The striped hyena is a species of hyena native to North and East Africa, the Middle East, the Caucasus, Central Asia and the Indian subcontinent. It is listed by the IUCN as near-threatened, as the global population is estimated to be under 10,000 mature individuals which continues to experience deliberate and incidental persecution along with a decrease in its prey base such that it may come close to meeting a continuing decline of 10% over the next three generations. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures
Eastern crowned crane in a Russian zoo. Eastern crowned crane (lat. Balearica regulorum) is a bird of the family of these cranes living in the East and southern Africa. Of the six species of cranes that live on the African continent, Eastern crowned crane is the most numerous according to the ornithologists, the total population of this bird is 58-77 thousand birds. Although the number of this bird is still quite large, it has a tendency to decrease and for this reason, the crowned crane has the status of vulnerable species (category VU) in the International red book. The bird is characterized by a crest on the head, large wingspan and beautiful plumage. Species population decrease stock images, royalty-free photos and pictures